Pungile termocontractibile sunt produse sa acopere o gama variata de aplicatii – ambalarea produselor din carne, peste si a branzeturilor fermentate.
Pungile termocontractibile XB sunt pungi cu inalta bariera pentru gaze, barieră de vapori de apă și o absorbție excepțională a luminii UV. Aceste caracteristici vor prelungi în mod semnificativ termenul de valabilitate al produsului ambalat, menținându-l proaspăt și prevenind pierderea de aromă și greutate.
Pungile termocontractibile SB oferă o barieră selectivă de gaz necesară pentru ambalarea brânzei de maturare. Bariera selectivă asigură o rată ridicată de transmisie a CO2 și o rată scăzută de transmisie a oxigenului, cu o bună barieră de vapori de apă și o absorbție excepțională a luminii UV. Aceste caracteristici permit ambalarea brânzeturilor cu gaze, fără pierdere de aromă sau în greutate.
Pungile termocontractibile CB si FB oferă barieră controlată pentru gaz, destinată ambalării cărnii de pasăre proaspătă și congelată, a peștelui congelat și a cărnii roșii congelate. Bariera controlată asigură o rată adecvată a ratei de transmisie a oxigenului și o viteză limitată de transmisie a vaporilor de apă, permițând astfel ambalarea corectă a cărnii proaspete de pasăre.
Performanțele mecanice excelente și integritatea lipiturilor pungilor termocontractibile garantează ambalajul produsului în întregul lanț de producție, transport si vânzare.
Luciu deosebit și transparența pungilor maximizeaza vizibilitatea si face produsul ambalat extrem de atractiv.