Membranele poliamidice comercializate de MICRO GRUP sunt membrane multistrat, fabricate din poliamidă și poliolefină. Acestea sunt destinate ambalării produselor alimentare prelucrate, tratate și preparate din carne, brânză topită și alimente pentru animale de companie. Membranele poliamidice oferă o bună barieră pentru oxigen, pentru vapori de apă și o absorbție excepțională a luminii UV. Aceste caracteristici contribuie la o protecție excelentă a produselor ambalate, astfel încât calitatea să fie menținută în timpul ciclului complet de distribuție și a termenului de valabilitate. Membranele mai sunt utilizate pe scară largă pentru diverse aplicații tehnice și nealimentare, disponibile de la calibre de 32 până la 188 mm în diferite culori.
Instructiuni de folosire:
Imersati membrana în apă, la o temperatură de 15-25 ° C, timp de cel puțin 45 de
minute.
Umpleți cu 5-12% peste diametrul nominal.
Aplicați procedura standard pentru tratarea termică și răcire.
Depozitare:
Conditii recomandate: temperatura depozitului 15-25C, umiditatea relativa maxima 65%
Membrana poliamidica trebuie depozitata în ambalajul original fără expunerea la
lumina directă a soarelui și la condițiile de mediu.