Caserole PSE
Ambalarea în „skin” este sistemul de ambalare care prelungește durata de viață a alimentelor, deoarece elimină complet aerul, în special oxigenul atmosferic.
În acest sistem, filmul superior aderă complet la tavă și la conținut, la fel ca o a doua piele. Alegerea materialelor și a mașinii sunt de o importanță fundamentală în acest tip de ambalaj.
Costurile de ambalare și flexibilitatea slabă sunt dezavantajele acestui sistem, împreună cu dificultatea de stivui aceste pachete și mirosul / lichidele eliberate la deschiderea pachetului. Aspectul exterior s-a îmbunătățit considerabil de-a lungul anilor, datorită implementării noii tehnologii a filmelor și utilajelor.
Perioada de valabilitate în pachete skin: până la 15 zile pentru carnea roșie; până la 20 de zile pentru pește; până la 30 de zile pentru carnea albă.
Aceste caserole se pot utiliza și pentru atmosfera modificată, doar sigilare cu injecție de gaz, prin schimbarea filmului de sigilare.
Industrii
Aplicații
Caracteristici tehnice
Subtitlu 1
Text detalii Subtitlu 1
Subtitlu 2
Text detalii Subtitlu 2
Ambalare
Subtitlu detalii ambalare în vederea livrării
Text despre ambalare în vederea livrării
Transport
Subtitlu detalii transport
Text despre opțiuni transport